Apartamenti 1084

100.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 82.8m2. Hyrja të fton për tek korridori, ku në të majtë është tualeti i dhomës së ditës dhe përballë janë dhomat e gjumit. I gjithë apartamenti është mjaftueshëm i ndriçuar nga dritaret e bollshme dhe të mirëpozicionuara. Pajisja me llozhë, e cila është një element me rëndësi për ventilim dhe ndriçim, ia rrisin vlerat këtij apartamenti.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
8
Sip: 
82.8m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!