Apartamenti 1052

100.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 82.5 m2. Apartamenti ka nje shtrirje te gjere ne fasade, me dritare te medha dhe orientim shume te mire, nga Jugu kryesisht dhe Perendimi. Siperfaqja e vogel per tipologjine, kati dhe orientimi e bejne kete apartament shume te pershtatshem.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
5
Sip: 
82.5m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!