Apartamenti 2023

64.000 €

Apartamenet 1+1 me siperfaqe 57.6m2. Forma e paster kuadratike dhe ndarja e zones se dites nga zona e nates ne menyre korrekte, e bejne kete apatament te pelqyeshem per jetese. Nje avantazh shume I rendesishem eshte edhe llozha si element ndricimi dhe ventilimi. 

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
2
Sip: 
57.6m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!