Apartamenti 3113

80.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 66.5m2. Hyrja te jep akses me tualetin ne te djathte, me dhomen e gjumit perballe dhe me zonen e dites ne te majte. Hapsirat komunikojne me njera- tjetren ne menyre harmonike. Ambienti eshte I ndricuar dhe mjaftueshem I ventiluar nga dritaret dhe llozha.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
66.5m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!