Apartamenti 3111

171.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 102.9m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara dhe në formë të pastër kuadratike. Hyrja të fton në korridor, i cili fillim të jep akses në dhomat e gjumit dhe tualetin. Pjesa e dytë e korridorit të lidh me këndin e kuzhinës dhe të ndenjes. Orientimi i trefishtë, pajisja e dhomës matrimoniale me tualet dhe e këndit të ndenjes me llozhë, e bëjnë këtë apartament t’i përmbushë të gjitha kushtet për një familje të madhe.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
102.9m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!