Apartamenti 2112

78.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 64.8 m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara. Hyrja të fton në korridor. Korridori në fillim të jep akses në të majtë me tualetin, dhe në të djathtë me këndin e kuzhinës. Pjesa e dytë e korridorit të lidh me dhomat e gjumit. Pajisja e dhomës matrimoniale me tualet privat dhe e këndit të ndenjes me llozhë, e bëjnë këtë apartament t’i përmbushë të gjitha kushtet për një familje të madhe.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
64.8m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!