Apartamenti 3103

118.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 98.0m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara dhe në formë të paster kuadratike. Hyrja të fton në korridor, i cili në fillim të jep akses në dhomat e gjumit dhe tualetin. Pjesa e dytë e korridorit të lidh me këndin e kuzhinës dhe të ndenjes. Orientimi i trefishtë, pajisja e dhomës matrimoniale me tualet dhe e këndit të ndenjes me llozhë, e bëjnë këtë apartament t’i përmbushë të gjitha kushtet për një familje të madhe.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
10
Sip: 
98.0m 2
Orientimi: 
Veri
Jug

Kërko njësinë tënde!