Apartamenti 1103

77.000 €

Apartamement 1+1 me siperfaqe 69.9m2. Forma e paster kuadratike dhe organizimi korrekt I hapsirave bejne te mundur rrjedhjen e aktiviteteve ne menyre harmonike. Komunikimi I zones se ndenjes dhe guzhines me llozhen rrisin komoditetin dhe cilesine e apartamentit.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
10
Sip: 
69.9m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!