Njësi Shërbimi 3015

79.000 €

Njesi sherbimi 3015, me siperfaqe 52.4m2. Kjo njesi ka nje  forme te paster kuadratike. Elemente si tualeti ne pjesen fundore,hapesira e paster panderprerje,dritaret e medha , e bejn kete njesi te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Orientimi I dyfishte dhe carjet e shumta mundesojn ndricimin dhe ventilimin  e mjaftueshem per kete njesi.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
52.4m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!