Njësi Shërbimi 3014

65.000 €

Njesi sherbimi 3014, me siperfaqe 42.8m2. Kjo njesi ka nje siperfaqe racionale qe e ben ate te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. E orientuar nga jugu dhe lindja, me dritare te medha dhe te shumta, tualeti I pozicionuar ne anen fundore, hapsira panderprerje jane disa nga vlerat qe e bejne kete njesi te jete zgjedhja e duhur per biznesin tuaj.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
42.8m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!