Apartamenti 1062

164.000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 124.6 m2 i përshtatshëm për një familje të madhe. Orientimi i trefishte nga perendimi ,jugperendimi dhe jugu siguron kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçimi gjatë gjithë ditës.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit si dhe një kënd ndenje mjaft komod me akses direkt në llozhën e apartamentit.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur për një ambient çlodhës.

Këndi i ngrënies, dhe këndi i gatimit janë pozicionuar në një hapësirë të përbashkët ne këndin juglindor të apartamentit duke siguruar komoditetin e nevojshëm.

Njësi: 
Ap. 3+1
Objekti: 
Phoenix
Kati: 
6
Sip: 
120.0m 2

Kërko njësinë tënde!