Njësi Shërbimi 1008

42,000 €
Njësi Shërbimi
Phoenix
Kati:
1
27.6m2

Dyqan me siperfaqe 27.6 m2. I pozicionuar ne Veri me hapsire te lire perballe duke mundesuar ndricim te mire. Siperfaqja e arsyeshme dhe forma e rregullt me nje tualet ne pjesen fundore te tij e bejne kete dyqan ideal per disa lloje biznesesh.