Njësi Shërbimi 1005

66,000 €
Njësi Shërbimi
Phoenix
Kati:
1
43.9m2

Dyqan me siperfaqe 43.9 m2. I pozicionuar ne Veri-Perendim duke i dhene mundesi ndricimit te mire. Siperfaqja optimale dhe forme e rregullt djrejtkendore. Dyqani mund te aksesohet nga ana veriore si dhe ajo perendimore, kjo e ben dyqanin ideal per biznese te ndryshme.