Apartamenti 4113

219.000 €

Apartament 3+1 me sipërfaqe 120.8 m². I pajisur me një korridor që të fton në zonën e ditës dhe atë të natës, ku ndarja është bërë në mënyrë të pastër duke siguruar hapësira të mjaftueshme. Në apartament nuk mungon asgjë për një jetë cilësore; Tre dhoma gjumi me ndriçim të bollshëm, një depo lavanderi, tualet kryesor, dhe tualeti i dhomës matrimoniale. Zona e ditës organizohet me ndenjen dhe kuzhinën me orientim të dyfishtë për ndriçim dhe ventilim natyral dhe me dalje në llozhë.

Njësi: 
Ap. 3+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
11
Sip: 
120.8m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!