Apartamenti 5104

67.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 60.0 m². Hyrja te mundeson akses te menjehershem me kendin e guzhines. Ne te majte te hyrjes nje minikorridor te lidh me dhomen e gjumit dhe tualetin. Aksesi I zones se ndenjes ne llozhe e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
10
Sip: 
60.0m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!