Apartamenti 5102

75.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 67.9 m². Hyrja të mundëson akses në korridor ku shpërndahen ambientet e sallonit, dhomës së gjumit dhe tualetit. Orientimi i apartamentit nga jugu dhe aksesi i zonës së ndenjes në llozhë e bën perfekt këtë apartament.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
10
Sip: 
67.9m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!