Njësi Shërbimi 4013

104.000 €

Njesi sherbimi 4013, me siperfaqe 69.3 m2. Pozicionimi i saj ne kompleks eshte shume I favorshem, per shkak te fluksit te njerezve. Dritaret e medha plot drite, tualeti ne pjesen fundore dhe ndricmi I mire e bejne kete njesi idealen per biznesin tuaj. 

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
69.3m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!