Apartamenti 5011

78.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 64.7 m². Korridori ne fillim I integruar me zonen e dites te jep akses ne te djathte ne zonen e dites dhe ne te majte ne zonen e nates. Aksesi I zones se ndenjes ne llozhe e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
64.7m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!