Apartment 2112

101.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 91.8m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara. Hyrja të fton në korridor. Korridori në fillim të jep akses në të majtë me tualetin, dhe në të djathtë me këndin e kuzhinës. Pjesa e dytë e korridorit të lidh me dhomat e gjumit. Pajisja e dhomës matrimoniale me tualet privat dhe e këndit të ndenjes me llozhë, e bëjnë këtë apartament t’i përmbushë të gjitha kushtet për një familje të madhe.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
11
Area: 
91.8m 2
View: 
South
East

Search for your unit!