Apartamenti 3014

86.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 71.0m2. Hyrja te jep akses me tualetin ne te djathte, me dhomen e gjumit perballe dhe me zonen e dites ne te majte. Hapsirat komunikojne me njera- tjetren ne menyre harmonike. Ambienti eshte I ndricuar dhe mjaftueshem I ventiluar nga dritaret dhe llozha.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
1
Area: 
71.0m 2
View: 
North
West

Search for your unit!