Apartamenti 3101

104.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 93.9m2. Hapsirat e medha, orientimi I trefishte, carjet e shumta jane disa nga vlerat e shumekerkuara qe I zoteron ky apartament. Ambienti eshte shume I ndricuar dhe I ventiluar me se miri. Zona e dites eshte ndare ne menyre shume natyrale nga zona e nates. Forma dinamike e apartamentit I jep ambientit nje atmosfere gjallerie. Ky apartament zoteron te gjitha cilesite per nje familje te madhe.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
10
Area: 
93.9m 2
View: 
North
South
East

Search for your unit!