Apartamenti 1094

92.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 82.8m2. Hyrja te fton per tek korridori ku ne te majte eshte tualeti I dhomes se dites dhe perballe jane dhomat e gjumit. I gjithe apartamenti eshte mjaftueshem I ndricuar nga dritaret e bollshme dhe te mirepozicionuara. Pajisja  me llozhe e cila eshte nje element me rendesi per ventilim dhe ndricim, Ia rrisin vlerat ketij apartamenti.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
9
Area: 
82.8m 2
View: 
North
West

Search for your unit!