Apartamenti 4112

70.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 63.4m². Hyrja te mundeson aksesin ne koridor ku ndahen zona e dites nga dhoma e gjumit dhe tualeti. Siperfaqet e ambienteve jane te bollshme te ndricuara mire. Aksesi I zones se ndenjes ne llozhe e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Leo
Floor: 
11
Area: 
63.4m 2
View: 
North

Search for your unit!