Apartamenti 4111

71.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 63.7 m2. Hyrja te mundeson akses te menjehershem me kendin e guzhines. Ne te djathe te hyrjes nje minikorridor te lidh me dhomen e gjumit dhe tualetin. Ambienti eshte I ndricuar dhe ajrosur mjaftueshem nga dritaret dhe llozha.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Leo
Floor: 
11
Area: 
63.7m 2
View: 
North
West

Search for your unit!