Apartamenti 4036

97.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 88.0 m². Hyrja e cila te fton ne korridor, ku aksesohet per ne dhomat e gjumit, tualetin dhe ne fund ne zonen e dites. Apartamenti eshte i mireorganizuar, I ventiluar dhe I ndricuar nga orientimi I dyfishte. Ndarja e zones se dites me ate te nates eshte bere ne menyre te paster duke siguruar hapesira te mjaftueshme. Aksesi I zones se ndenjes dhe kuzhines ne llozhe dhe orientimi I dyfishte e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Leo
Floor: 
3
Area: 
88.0m 2
View: 
North
West

Search for your unit!