Apartamenti 6022

68.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 61.7 m². Hyrja te mundeson akses ne nje hapesire korridori ku shperndahen mire zona e ndenjes, kendi I gatimit, dhoma e gjumit dhe tualeti. Orientimi I apartamentit nga jugu dhe aksesi I zones se ndenjes ne llozhë e ben ate perfekt per ndricim natyral dhe ia rrisin vlerat ketij apartamenti.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Leo
Floor: 
2
Area: 
61.7m 2
View: 
South

Search for your unit!