EF 148

24.000 €

Magnet ofron vend parkim nëntokesor i cili përmbush nevojat e komunitetit. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe siguri maksimale.

Njësi: 
Vend Parkim
Objekti: 
Eagle In Flight
Kati: 
-1
Sip: 
54.5m 2

Kërko njësinë tënde!