Njësi Shërbimi 3012

141.000 €

Njesi sherbimi 3012,me siperfaqe 93.6.5m2. Kjo njesi eshte e pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Pozicionimi i saj ne kompleks eshte shume I favorshem, per shkak te fluksit te njerezve. Forma e paster, dritaret e medha plot drite, tualeti ne pjesen fundore dhe ndricmi I mire e bejne kete njesi idealen per biznesin tuaj. Orientimi I dyfishte lejon komunikimin me te dyja anet me rrugen kryesore dhe oborrin e brendshem te kompleksit.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
93.6m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!