Njësi Shërbimi 2016

74.000 €

Njesi sherbimi 2016,me siperfaqe 48.8m2. Kjo njesi ka nje forme te paster kuadratike. Elemente si tualeti ne pjesen fundore,hapesira e paster panderprerje, dritaret e shumta dhe te medha, e bejn kete njesi te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Orientimi I dyfishte dhe carjet e shumta mundesojn ndricim dhe ventilim te mjaftueshem.

 

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
48.8m 2
Orientimi: 
Veri - Perëndim

Kërko njësinë tënde!