Njësi Shërbimi 1016

111.000 €

Njësi shërbimi 1016, me sipërfaqe 73.4m2 e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, dritaret e shumta si dhe sipërfaqja e konsiderueshme, e kthen atë në një njësi ideale për biznesin tuaj. Tualeti është pozicionuar në fund të gjatësisë së saj, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
73.4m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!