Njësi Shërbimi 1012

150.000 €

Njësi shërbimi 1012, me sipërfaqe 100.0m2 e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, dritaret e shumta si dhe sipërfaqja e konsiderueshme, e kthen atë në një njësi ideale për biznesin tuaj. Tualeti është pozicionuar në mes të gjatësisë së saj, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
100.0m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!