Njësi Shërbimi 1011

151.000 €

Njësi shërbimi 1011, me sipërfaqe 100.3m², e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj I dyfishte, carjet e mëdha si dhe hapsira e bollshme, realizojnë një njësi komerciale të shkëlqyer. Me pozicionimin që zotëron,në raport me objektin, kjo njësi favorizohet së tepërmi nga flukset e lëvizjes së banoreve

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
100.3m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!