Njësi Shërbimi 4011

74.000 €

Njesi sherbimi 4011, me siperfaqe 48.7 m2. Kjo njesi ka nje siperfaqe racionale qe e ben ate te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Pozicioni I saj eshte I favorizuar nga fluksi I njerezve pasi eshte e orientuar nga sheshi I brendshem dhe nga rruga ne veri.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
48.7m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!